Kategóriák
Tetőfólia

BILKA AntiDrop 100 Fólia

Vízhatlan fólia

A BILKA AntiDrop 100 egy víztaszító anyagból gyártott, falban vagy tetőzetben páraszabályozó rétegként használatos vízhatlan fólia. A fólia nem manzárdosított tetőzetekben ajánlott, és az esetleges beszivárgó víz és por ellen nyújt védelmet. A szarufákra való szabad felszerelése ajánlott.

Kategóriák
Tetőfólia

140 g-os Bilka fólia

Diffúziós tetőalátétfólia

A 140 g-os BILKA fólia korszerű, diffúziós tetőalátétfólia. Páraáteresztő képességének köszönhetően a fólia és a hőszigetelés között nem kell szellőztető csatornát kialakítani. Így nem jönnek létre légáramlatok, ezáltal hatékonyabbá válik a hőszigetelés. A háromrétegű fólia köztes hártyája páraáteresztő képességet és vízzáróságot kölcsönöz a fóliának.

Kategóriák
Tetőfólia

120g-os Bilka fólia

Diffúziós tetőalátétfólia

Egyszeresen átszellőztetett tetőszerkezetek tetőfedése alá fektetendő diffúziós fólia. Szabadon belógatva, legalább 25⁰-os lejtésű tetőknél közvetlenül a szarufára vagy a deszkázatra fektethető, normál hőállóságú. Alapanyag: háromrétegű diffúziós fólia.

Kategóriák
Tetőfólia

95 g-os Bilka fólia

Diffúziós tetőalátétfólia

Gazdaságos kategóriájú háromrétegű diffúziós fólia: egy speciális diffúziós réteg két polipropilén réteg között. A fólia és a hőszigetelés között nincs szükség szellőző rétegre.

Kategóriák
Tetőfólia

BILKA ALU 150 Fólia

Párafékező fólia

A BILKA ALU 150 fólia egy többrétegű membrán, amely egy fémezett polipropilén védőrétegbő, polipropilén hálóból és polietilén fóliából áll. A BILKA ALU 90 Fóliát a tetőszerkezetekben lévő pára korlát létrehozásának érdekében tervezték. A émréteg vissza veri a hősugárzást, megelőzve így a hőveszteséget. A termék tulajdonképpen a víz pára és a szél szigetelésének korlátja. Ezen membránok minden szellőztetett és nem szellőzetett tetőszerkezetben alkalmazhatók.

Kategóriák
Tetőfólia

BILKA ALU 90 Fólia

Párafékező fólia

A BILKA ALU 90 fólia egy többrétegű membrán, amely egy fémezett polipropilén védőrétegbő, polipropilén hálóból és polietilén fóliából áll. A BILKA ALU 90 Fóliát a tetőszerkezetekben lévő pára korlát létrehozásának érdekében tervezték. A émréteg vissza veri a hősugárzást, megelőzve így a hőveszteséget. A termék tulajdonképpen a víz pára és a szél szigetelésének korlátja. Ezen membránok minden szellőztetett és nem szellőzetett tetőszerkezetben alkalmazhatók.

Kategóriák
Tetőfólia

180 g-os BILKA fólia

Diffúziós tetőalátétfólia

A 180 g-os BILKA fólia egy páraáteresztő membrán, amely a ház burkolásához van kialakítva, és a tetőfedő külső rétege alá kell beépíteni. A 180 g-os BILKA fólia teljesen vízhatlan, védi a hőszigetelést az esőtől és hótól, és egyben kiválóan szigetel a szél ellen.

Kategóriák
Tetőfólia

150 g-os Bilka fólia

Diffúziós tetőalátétfólia

A 150 g-os BILKA fólia korszerű, diffúziós tetőalátétfólia. Páraáteresztő képességének köszönhetően a fólia és a hőszigetelés között nem kell szellőztető csatornát kialakítani. Így nem jönnek létre légáramlatok, ezáltal hatékonyabbá válik a hőszigetelés. A háromrétegű fólia köztes hártyája páraáteresztő képességet és vízzáróságot kölcsönöz a fóliának.