Kategóriák
Cserepeslemez

Clasic cserép

A CLASIC 0,45 és 0,6 mm vastagságú lemez mely 0,5-7,5 m-es hosszban, többféle színben, fényes és matt festék bevonattal is rendelhető.

Ez a típus a legnépszerűbb a cserepeslemezek között, ami annak köszönhető, hogy a leginkább hasonlít a hagyományos cserepes fedéshez. Legtöbbet lakóépületeknél használják. A Clasic cserepeslemez is elérhető többféle színben és bevonattal.

Kategóriák
Cserepeslemez

Balcanic cserép

A BALCANIC 0,45 és 0,6 mm vastagságú lemez mely 0,5-7,5 m-es hosszban, többféle színben, fényes és matt festék bevonattal is rendelhető.

Ha egy hagyományos, egyben modern mintázatú cserepeslemezt szeretne, akkor a BALCANIC típust válassza. Korszerű gépekkel előállított, strapabíró termék, mely többféle színben és többféle bevonattal elérhető. Felújítások alkalmával kitűnő választás mivel értékmegőrző, egyben elegáns megjelenést kölcsönöz. Védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben, miközben megőrzi a régi épületek szépségét.

Kategóriák
Cserepeslemez

Gotic cserép

A GOTIC 0,45 és 0,6 mm vastagságú lemez mely 0,5-7,5 m-es hosszban, többféle színben, fényes és matt festék bevonattal is rendelhető.

Modern mintázatának köszönhetően többféle építészeti stílussal összhangba hozható. Ezt a fajta cserepeslemezt is sokféle színárnyalatban forgalmazzuk, ennek köszönhetően bármilyen építményhez megtalálja a megfelelő tetőzetet.

Kategóriák
Cserepeslemez

Iberic cserép

Az Iberic 0,45 és 0,6 mm vastagságú lemez mely 0,5-7,5 m-es hosszban, többféle színben, fényes és matt festék bevonattal is rendelhető.

Profilmagasságával tökéletes díszkeretet biztosít. Az Iberic lemez újító összeszerelési rendszerrel rendelkezik, a táblák mindkét oldalán átfedést tesz lehetővé.

Kategóriák
Cserepeslemez

Romanic cserép

A ROMANIC 0,45 és 0,6 mm vastagságú lemez mely 0,5-7,5 m-es hosszban, többféle színben, fényes és matt festék bevonattal is rendelhető.

Ez a típusú cserepeslemez modern megkelenést kölcsönöz miközben a környező épületekkel is összhangban van. Innovatív csatlakozási rendszerel rendelkezik, mely lehetővé teszi a modulok oldalirányú átlapolását, ezzel csökkentve az összeszerelés költségeit.